Kerstblog.com
Dit zijn de fijnste, duurzame verzorgingscadeautjes.

Dit zijn de fijnste, duurzame verzorgingscadeautjes

Wie denkt aan kerstcadeaus voor de wereldverbeteraar, zal snel uitkomen op bamboe rietjes, een stevige waterfles en herbruikbare tassen. Allemaal ontzettend handige artikelen, waar de ontvanger er ongetwijfeld al genoeg van heeft. Maar wat zijn dan fijne cadeaus waar de ontvanger echt iets aan heeft? Het duurzame, Deense merk Urtekram doet een duit in het zakje met drie verzorgingscadeautjes tips waar elke wereldverbeteraar blij van wordt. Het allermooiste? Deze producten zijn ook nog eens fijn voor de portemonnee!

Een frisse citrusgeur van top tot teen

Iedereen voelt zich sneller moe in de winter en kan daarom wel een oppepper gebruiken. De Wild Lemongrass producten van Urtekram Nordic Beauty schudden je even goed wakker met hun frisse citrusgeur! Deze energizing producten geven met hun rijke verzorging de huid ook nog eens haar gezonde glow terug. Van Intense Moisture shampoo tot een rijke body butter, Wild Lemongrass range is niet voor niets een van de populairste ranges van het merk. Een ware hit!

Dit zijn de fijnste, duurzame verzorgingscadeautjes.

Verzorgingscadeautjes voor de clean beauty fanatiekeling

Heb je een fanatiekeling in het gezelschap die iedere ingrediëntenlijst volledig uitpluist? Dan is de Find Balance range een perfect cadeau. Net als alle producten van Urtekram bestaat de volledige productenlijn uit minstens 99% natuurlijke ingrediënten, is het vegan en cruelty free. Het extra voordeel van Find Balance? Er is geen parfum toegevoegd. Find Balance draagt het Allergy Certified keurmerk, wat de producten geschikt maakt voor echt iedereen. Zijdezachte huid gegarandeerd!

Alles voor een frisse snoet

Skincare die niet alleen zacht is voor de huid, maar ook voor de planeet? Urtekram’s skincare lijn is een perfecte keuze! Deze productlijn is ideaal voor iedereen die geen tijd of zin heeft in een 10-stappen skincare routine en het graag minimalistisch houdt. Dat een mooie en stralende huid niet altijd een dure crème of serum nodig heeft, bewijzen de Rise & Shine en Wild Lemongrass Face Care producten met hun simplistische aanpak. Make-up verwijderen met het micellair water, de huid reinigen met de cleansing gel en vervolgens voeden met de dag- of nachtcrème. De skincare enthusiast zal je eeuwig dankbaar zijn!

Dit zijn de fijnste, duurzame verzorgingscadeautjes.

Alleen het allerbeste uit de natuur

Urtekram Nordic Beauty is een ware pionier op het gebied van sustainable beauty. In de jaren 70 begon dit Deense merk als een klein kruidenierswinkeltje in de straten van Kopenhagen. In de tijden dat Flower Power hoogtij vierde, heeft Urtekram haar milieubewuste producten van de grond gekregen in Scandinavië en is daarna met volle vaart doorgegaan. De duurzame missie van het merk leverde hen in 2017 zelfs de titel ‘meest duurzame merk in Denemarken’ op. Inmiddels wordt Urtekram Nordic Beauty verkocht in winkels door heel Europa en de grotere gedeeltes van de rest van wereld.

Urtekram Nordic Beauty is o.a. verkrijgbaar in de online en fysieke winkels van Holland & Barrett en Ekoplaza. De prijzen variëren tussen €6,99 voor een handcrème tot €10,99 voor een bodylotion. Voor meer informatie over het merk, kunt u terecht op de website van Urtekram Nordic Beauty: urtekrambeauty.com

Lees ook:

En op Groener is Beter: Duurzame tips om te besparen onder de douche

Geef jij wel eens verzorgingsproducten cadeau?

Persberichten

Add comment

Kerstblog

Wie zijn wij
Contact
Samenwerken