Kerstblog.com
Recensie: nijntje versiert de kerstboom.

Recensie: nijntje versiert de kerstboom

Ook voor jonge kinderen is het een groot feest om de kerstboom te mogen versieren. Het boek ‘nijntje versiert de kerstboom’ is een boek over nijntje die jij als ouder voor kunt lezen en waarbij je kind (of kinderen) aan de slag kan gaan om de kerstboom te versieren.

Nijntje versiert de kerstboom – samenvatting

Hoe ga jij kerst vieren? In nijntje versiert de kerstboom zie je wat nijntje met kerst doet. Ze versiert de boom, iedereen komt bij elkaar en nijntje heeft voor al haar vriendjes cadeautjes ingepakt. Vrolijk kerstfeest!

Dit kartonboek bevat 21 uitneembare kerstversieringen om op te hangen in de kerstboom of in je kamer. Deze zijn gemaakt van stevig karton, zodat je ze volgend jaar weer opnieuw kunt gebruiken. Wanneer je de versieringen uit het boek haalt, zie je nieuwe illustraties. Je kunt het boek dus blijven lezen!

Recensie: nijntje versiert de kerstboom

Wat vinden wij ervan?

Op elke pagina van dit boek is een kort verhaaltje te lezen met uitneembare kerstversieringen. Op de eerste pagina treffen we een grote “kerstbal” van nijntje aan met een viertal sterren in verschillende groottes. Allemaal met een klein haakje waarbij je een bolletje uit kunt drukken om er een echt hangertje in te kunnen hangen zodat de kerstversieringen op te hangen zijn in de kerstboom of misschien wel een guirlande.

In het boek wordt er aandacht gespendeerd aan ‘versiering’, ‘kerstboom’, ‘cadeautjes’, ‘kersttafel’ en ‘familie en vrienden’. Allen onderwerpen die bij Kerstmis centraal staan en goede gespreksstof zijn voor jong en oud. Omdat het boek meerdere keren te gebruiken is, en je na Kerstmis de kerstversieringen weer terug kunt plaatsen, is het dan ook niet alleen een duurzaam cadeau voor je eigen kind maar ook voor een ander.

Recensie: nijntje versiert de kerstboom

Informatie

nijntje versiert de kerstboom
Auteur: Dick Bruna
ISBN: 9789056478926
Uitgever: Mercis Publishing bv.

Add comment

Kerstblog

Wie zijn wij
Contact
Samenwerken