Kerstblog.com
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Kerstmis is de mooiste tijd van het jaar. Gezelligheid, kerstbomen, kerstballen, lampjes, lekker eten, vrije dagen, feest, kerstpakketten, cadeau’s, kerstmuziek en zo is er nog wel veel meer te noemen over de mooiste tijd van het jaar. En het voordeel van Kerstmis is dat deze elk jaar weer terug komt.

Maar wie zijn wij?

Ons gezin (Tom, Miranda, Daan, Vera, Tim, Iris en Evi) zijn echte Kerst-fans. Meerdere keren in het jaar grappen we wel eens dat we de kerstboom van zolder willen halen om ons even in die feestelijke sfeer te wanen. Echter omdat wij zo ontzettend veel kerstspullen hebben is dat geen doen. Logischerwijs kwam dan ook de stap om een Kerstblog te starten, met heel toepasselijk, de naam Kerstblog. Zo voegen we elke dag een beestje kerstsprankeling toe in ons (en jullie) leven.

Kerstblog

Op Kerstblog.com kan iedereen terecht voor oude en nieuwe kersttrends, lekkere recepten, versieringen, creativiteit (DIY), cadeaus en alles meer wat bij Kerstmis hoort. En omdat Oud & Nieuw zo dichtbij Kerstmis ligt en we toch nog in de Kerstsfeer hangen (de 3 koningen arriveren immers pas 6 januari) nemen we Oud & Nieuw gezellig mee op deze blog.

Kerstblog

Wie zijn wij
Contact
Samenwerken